Informatie over leads prijzen
Hoge kwaliteit leads ontvangen?

Als glaszetter zijn er tegenwoordig erg veel verschillende zaken waar je rekening mee dient te houden. Bovendien is dit een beroep welke erg vaak wordt onderschat. Een zeer belangrijke taak voor een glaszetter is altijd weggelegd in het tijdig vinden van voldoende nieuwe klanten. Gelukkig hoeft dat niet echt een probleem te zijn. Daar waar vroeger het merendeel van de mensen er voor kozen om gebruik te maken van standaard enkel of dubbel glas is dat tegenwoordig namelijk helemaal niet meer het geval. Een groot aantal gezinnen heeft er dan ook reeds voor gekozen om haar standaard beglazing te laten vervangen door zogenaamde hoogrendementsglas. Wil jij graag die potentiële klanten kunnen aanspreken die ook nog met dit idee spelen? In dat geval is het altijd interessant om rekening te houden met de hieronder aangegeven informatie over het kopen van leads voor glas.

Waarom leads inkopen als glaszetter?

Er bestaan tegenwoordig een groot aantal mogelijkheden om nieuwe klanten te bereiken en ze te overtuigen om voor jou als glaszetter te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een zogenaamd veilingsysteem waarbij er wordt geboden op een bepaald project. Een dergelijke mogelijkheid lijkt op het eerste zicht misschien wel interessant te zijn, maar in de praktijk wordt veelal iets anders duidelijk. Dit heeft alles te maken met het feit dat er vaak veel meer kosten voor moeten worden betaald dan je in eerste instantie in gedachten had. Gelukkig kan het ook anders. Een leads inkopen service zoals wij deze aanbieden maakt het namelijk mogelijk om op een efficiënte wijze klanten te bereiken die precies bij jouw doelgroep passen.

 

Leads inkopen is voor jou als glaszetter interessant omwille van verschillende redenen. In eerste instantie is er natuurlijk het financiële aspect. Andere opties die op de markt worden aangeboden om als glaszetter nieuwe klanten aan te trekken staan er om bekend niet alleen erg duur te zijn, daarnaast kan je ook zomaar eens geconfronteerd worden met extra, onverwachte kosten. Dat is bij onze leads service absoluut niet het geval, in tegendeel. Leads inkopen gebeurt altijd tegen een vastgestelde prijs zonder terugkerende en onverwachte kosten. Dit biedt je precies die financiële zekerheid waar jij naar op zoek bent.

 

Niet alleen het financiële aspect (waar we verder op deze pagina nog uitgebreid op terug zullen komen) van leads inkopen als glaszetter is interessant. Het is daarnaast namelijk ook zo dat leads inkopen als glaszetter er voor zorgt dat je slechts krijgt af te rekenen met een zeer beperkte hoeveelheid aan concurrentie. Per project wordt de concurrentie dan ook beperkt tot slechts vijf andere bedrijven die hun diensten kunnen voorstellen. Het is onnodig om te zeggen dat dit er voor zorgt dat je slaagkans om het project in kwestie binnen te kunnen halen aanzienlijk wordt verbeterd.

Hoeveel bedragen de leads prijzen glas?

Zoals reeds aangegeven kan je bij het ontvangen van offerte-aanvragen altijd rekenen op een vaste kostprijs per lead. Bovendien is er geen sprake van periodieke kosten zoals bijvoorbeeld een abonnementskost en zullen er ook nooit extra onverwachte kosten uit de bus komen. Op deze manier weet je precies op welke winstmarge je per project kan rekenen. In ieder geval, de gemiddelde kostprijs die je per lead moet betalen wordt meteen duidelijk door middel van de hieronder geplaatste prijstabel.

 

Type lead Gemiddelde kostprijs
Lead prijzen glas Gemiddeld 5,50 euro per lead

 

Omdat we begrijpen dat jij als glaszetter eerst even zal willen ontdekken of deze service nu al dan niet iets is voor jou hebben we het mogelijk gemaakt om eerst even deze dienst gedurende 14 dagen gratis te ontdekken. Op deze manier kan je voor jezelf uitmaken of je deze service al dan niet interessant vindt en kan je uiteraard in tussentijd reeds de nodige projecten binnenhalen. Het is onnodig om te zeggen dat dit het uitproberen zeker waard is.

 

Een bijkomend voordeel van onze leads inkopen service voor glaszetters is terug te vinden in het feit dat er nooit een opzegtermijn van kracht is. Wil je op een zeker ogenblik dus niet langer gebruikmaken van deze dienst? Dan kan je zonder extra kosten meteen uitstappen. Daarnaast is het ook van belang om te weten dat het contact met je potentiële klant rechtstreeks verloopt. Op deze manier kan er meteen een gevoel van vertrouwen worden gecreëerd wat uiteraard eveneens het nodige potentieel met zich meebrengt.

Ook offerte-aanvragen voor glas ontvangen?

Ben jij ook actief als glaszetter en zou je bijgevolg ook graag offerte-aanvragen voor glas willen ontvangen? Dat kan! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je aanmelden door gebruik te maken van het daarvoor bestemde formulier dat is terug te vinden op deze website. Vergeet bovendien ook zeker niet om de regio te selecteren waar je offerte-aanvragen uit wenst te ontvangen. Op deze manier kan je altijd optimaal inspelen op elke offerte-aanvraag en zorg je er tevens voor dat je zoveel mogelijk van deze projecten binnen kan hengelen.